Iron Man hamar kiütötte magát a Newcastle jelmezes buliján

Vágólapra másolva!
2013.12.09. 13:07
null
Összejött a csapat, indulhat a buli (Forrás: 101greatgoals)
A Newcastle Ujnited labdarúgócsapata szombaton történelmi győzelmet aratott a Manchester United otthonában, a „szarkák” a francia Johan Cabaye góljának köszönhetően közel 42 év után hoztak el három pontot az Old Traffordról. Alan Pardew játékosai a hétvégét jelmezes bulival folytatták, de nem a szombati siker és a tabellán elfoglalt kiváló helyezés volt a kiruccanás apropója.

Az angol futball szokás szerint sűrű napok elé néz az ünnepek alatt, december 21-től január 1-ig négy bajnoki fordulót is rendeznek a Premier League-ben, így a karácsonyi „céges” partikon már a hónap elején átesnek a csapatok. Newcastle-ben sem vártak sokat, ami kissé meglepő, hogy Halloween után a szeretet ünnepe alkalmából is jelmezbe öltöztek a résztvevők.

A jelmezválasztáskor egyértelműen a szuperhős karakterek hódítottak, a játékosok között Superman, Batman, Pókember és Iron Man is fellelhető volt, utóbbi csúnyán kiütötte magát. Az eseményeket lelkesen dokumentáló 21 éves csatár, Sammy Ameobi tini nindzsa teknőcnek (Leonardo) öltözött, és Chewbacca is ott óbégatott valahol egy itallal a kezében, ahogy az elmaradhatatlan Joker is tiszteletét tette a közös ünneplésen.

(Forrás: 101greatgoals)
(Forrás: 101greatgoals)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik