Mémmel alázzák a lesgólt szerző Van Persie-t – kép, videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.08. 14:29
Az Arsenal szurkolói kaján örömmel figyelték, hogy egykori kedvencük, Robin van Persie állítólag elvágyódik a Manchester United csapatától. Még 2012-ben történt, hogy Robin nyílt levélben tárta elő, miért szeretné otthagyni az Arsenalt. Aztán véletlenül éppen a Vörös Ördögöknél kötött ki...

Az első éve remekül is sikerült, megvolt a bajnoki cím, most azonban baj van... A korábban lesajnált Arsenal már 12 ponttal vezet az MU előtt. Éppen itt volt az ideje, hogy visszavágjanak az Arsenal-drukkerek.

Néhány évvel ezelőtt ahol csak járt a holland csatár, mindig a „She said no, Robin" („Azt mondta, nem, Robin"-nótával kísérték, mivel 2005 júniusában nemi erőszak vádjával őrizetbe vette a rotterdami rendőrség.

Később aztán elengedték, a vádat ejtették, ő pedig azóta nagy sztár lett. Azóta azonban, hogy Van Persie az Old Traffordon szaladgál, az Ágyúsok szurkolói élvezettel éneklik ezt a nótát.

Ez az eseménysor volt az előzménye ennek a mémnek, amely annak állít emléket, hogy Sian Massey partjelzőnő beintette a lest Van Persie góljánál a Newcastle ellen. Mint a videóban láthatjuk, kitűnően döntött, az MU pedig elhasalt hazai pályán.

„Azt mondta, hogy nem, Robin. Azt mondta, hogy nem. / Azt mondta, hogy nem, Robin, azt mondta, hogy nem. Ó, ROBIN, AZT MONDTA, HOGY NEM!" – így a mém felirata.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik