Tévez fia csak két hete született, de már Juve-meccsre jár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.10. 16:01
null
Tévez gyermekeitől és feleségétől búcsúszik a kezdő sípszó előtt (Forrás: Instagram)
Carlos Tévezt, a Juventus argentin támadóját dél-amerikai futballhagyományoknak megfelelően felesége és újszülött gyermeke is elkísérte a Juventus Arénába, a Fiorentina elleni Serie A-rangadóra.

 

Tévez elsőszülött fiúgyermeke mindössze 13 naposan látogatott ki élete első olasz bajnoki meccsére, miközben vannak olyan drukkerek, akik évtizedeket várnak erre.

Az olasz bajnokság gólkirályjelöltje nem aggódott a csurig telt stadion hangzavaros közönsége miatt, ahogy 2013 októberében Luis Suárez sem. Az uruguayi még Tévezt is lekörözte, Benjamin Suárez mindössze 10 nappal születését követően kóstolt bele az Anfield Road messze földön híres hangulatába.

Mindenesetre Lito Junior jelenléte és az arcára nyomott atyai csók szerencsét hozott Téveznek és a Juventusnak, hiszen a bajnoki éllovas „zebrák” legyőzték a Fiorentinát, így tovább növelték előnyüket a forduló záró mérkőzésén Nápolyban vereséget szenvedő, második helyezett Romával szemben, ami után Antonio Conte, a Juventus vezetőedzője csak annyit mondott: „Félig már bajnokok vagyunk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik