Kolumbiának lesznek a legszexibb szurkolói a vb-n?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.15. 19:06
null
<a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('Camila_es_Mariana_Davalos')">Camila és Mariana Dávalos (Fotók: facebook.com/Camila.Mariana.Davalos) <br />A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!</a>
Megtippelni sem mernénk, ki fogja nyeri a nyári labdarúgó-világbajnokságot, de azt már tudjuk, melyik országnak vannak a legcsinosabb szurkolói. A kolumbiaiak mindent visznek.

Bár Radamel Falcao a kolumbiaiak bő keretébe bekerült, játékára a vb-n nem sok esélyt látnak a szakértők. Szomorkodniuk persze így sem kell a kolumbiaiaknak, akik a sérülések helyett inkább csinos drukkereikre koncentrálnak.

A kolumbiai Camila és Mariana Dávalos ikertestvérek, és jelenleg az Egyesült Államokban élnek, ahol modellként keresik a kenyerüket. Ettől függetlenül persze nem fognak az amerikaiaknak drukkolni.

A két szépség példaképe – természetesen Falcao mellett – James Rodríguez, és már alig várják, hogy a pályán is lássák Brazíliában kedvenceiket, akik kedvéért természetesen a vb-re is elutaznak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik