A hollandok is ott lesznek

G. P.G. P.
Vágólapra másolva!
2005.01.01. 21:32
Címkék
Szombaton eldőlt, hogy Hollandia lesz a nyolcadik résztvevő Perthben, a ma kezdődő nem hivatalos vegyescsapat-világbajnokságon. Az európai kettős Zimbabwe válogatottját győzte le a selejtezőben, kilenc év után először harcolva ki a szereplést az ausztráliai Hopman-kupán.
Michaella fontos meccset nyert
Michaella fontos meccset nyert
Michaella fontos meccset nyert
Michaella fontos meccset nyert
Michaella fontos meccset nyert
Michaella fontos meccset nyert
Peter Wessels szoros mecscsen, de két szettben megverte Wayne Blacket, majd következett a 15 éves Michaella Krajicek a másik Black, Cara ellen. Az egykori wimbledoni bajnok, Richard Krajicek húga bebizonyította, nem véletlenül vezeti a juniorok világranglistáját (többek között a tavalyi korosztályos US Open megnyerésének köszönhetően). Noha simán, kevesebb mint fél óra alatt elvesztette az első szettet, a második nagy küzdelemben az övé lett, hogy aztán a döntő játszmában esélyt se adjon a WTA-ranglista 90. helyén álló ellenfelének.
"Eleinte borzasztó ideges voltam, nem tudtam a saját játékomat játszani. Később megnyugodtam, a szerencse is mellém szegődött, a végén meg már kimondottan jól teniszeztem" - értékelt elégedetten a fiatal játékos.
A hollandok 2-0-s vezetése után a páros mérkőzés már csak egy játszma erejéig tartott, azt pedig a zimbabwei testvérpár nyerte meg.

17. HOPMAN-KUPA, PERTH
Selejtező. Hollandia-Zimbabwe 2-1 (Wessels-W. Black 7:6, 7:5; M. Krajicek-C. Black 3:6, 7:6, 6:0; Wessels, M. Krajicek-W. Black, C. Black 7:8)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik