Tenisz: Sonego, Nosková és Kessler is tornát nyert

P. K./MTIP. K./MTI
Vágólapra másolva!
2024.08.25. 11:29
Lorenzo Sanego nyerte meg a winston-salemi tornát (Fotó: x.com/WSOpen)
Winston-Salemben az olasz Lorenzo Sonego, a mexikói Monterreyben a cseh Linda Nosková, Clevelandben az amerikai McCartney Kessler diadalával zárult a keménypályás tenisztorna.

 

A hétfőn rajtoló US Open előtti utolsó versenyek közül a winston-salemi fináléban a világranglistán 58. Sonego 6:0, 6:3-ra verte meg a hazai közönség előtt szereplő Alex Michelsent, és a negyedik trófeáját gyűjtötte be. Az 52. helyen álló amerikai – aki a második fordulóban Fucsovics Mártont búcsúztatta – szombaton a program torlódása miatt már a második meccsét vívta, miután az elődöntőt feladta ellene a spanyol Pablo Carreno Busta.

Monterreyben – ahol párosban Babos Tímea a negyeddöntőig jutott – a párizsi olimpián párosban negyedik Nosková az első tornagyőzelmét ünnepelhette két elvesztett döntő után. A 19 éves játékos a fináléban az új-zélandi Lulu Sunt verte meg 7:6 (8-6), 6:4-re.

A clevelandi viadalon nagy meglepetésre a WTA-rangsorban 63. Kessler diadalmaskodott, a döntőben 1:6, 6:1, 7:5-re legyőzve az első kiemelt brazil Beatriz Haddad Maiát.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik