Labdarúgás: Bayern-KO Londonban az ifi BL-ben

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2019.10.02. 08:00
Címkék
Már csak a Real Madrid és a Juventus hibátlan két forduló után az UEFA Ifjúsági Liga A, B, C, illetve D csoportjában. Íme, a keddi játéknap történései.

Igazán nagy rangadót is tartogatott az UEFA Ifjúsági Liga csoportkörének keddi játéknapja. A Tottenham Hotspur együttese a Bayern Münchent fogadta Londonban néhány órával a „nagyok” randevúja előtt.

A Real Madrid a második meccsét is megnyerte az UEFA Ifjúsági Ligában Forrás: marca.com
A Real Madrid a második meccsét is megnyerte az UEFA Ifjúsági Ligában Forrás: marca.com

A Real Madrid a második meccsét is megnyerte az UEFA Ifjúsági Ligában  •  Forrás: marca.com

A „nagy meccs” azonban mindössze tizenegy percig tartott, mindjárt az elején kettőt berámolt a Bayern, s bár a folytatásban szépítettek a hazaiak, a nagy verést nem tudták elkerülni: 4–1-es sikerrel térhetett haza a német csapat. A csoport másik mérkőzésén a Crvena zvezda 2–1-re győzte le az Olympiakoszt.

Az A csoportban magabiztosan nyert a Real Madrid és a PSG is, előbbi a Club Brugge (3–0), utóbbi a Galatasaray (5–1) ellen. Mindez azt jelenti, hogy a spanyolok őrzik százszázalékos mérlegüket, míg a párizsiak javították az elsőkörös kudarcukat.

A C jelű kvartettben az egyaránt győzelemből jövő Manchester City és Dinamo Zagreb 2–2-es döntetlent játszott Angliában, s pont ugyanilyen eredménnyel zárult az Atalanta és Sahtar Donyeck rangadója is.

Eközben a D csoportban az Juventus az Atlético Madrid után a Leverkusent is simán verte (4–1), míg hispánok gólgazdag találkozón 3–2-re nyertek Moszkvában a Lokomotiv ellen.

Az A csoport állása: 1. Real Madrid 6 pont, 2. PSG 3 (6–3), 3. Club Brugge 3 (3–5), 4. Galatasaray 0
A B csoport állása: 1 Bayern München 4 (4–1), 2. Crvena zvezda 4 (2–1), 3. Olympiakosz 1 (2–3), 4. Tottenham 1 (2–5)
A C csoport állása: 1. Manchester City 4 (5–3), 2. Dinamo Zagreb 4 (3–2), 3. Atalanta 1 (2–3), 4. Sahtar Donyeck 1 (3–5)
A D csoport állása: 1. Juventus 6, 2. Atletico Madrid 3, 3. Lokomotiv Moszkva 1 (4–5), 4. Leverkusen 1 (3–6)

További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik