Jégkorong: elődöntős a MAC és a Fehérvár az EBJL-ben

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2020.03.01. 13:52
Címkék
Kettős győzelemmel jutott a négy közé a MAC Budapest és az Ocskay-akadémia csapata is az U18-as osztrák hokiligában, az UTE viszont elvérzett a Klagenfurt ellen.

A magyar csapatok számára lezárult a rájátszás első fordulja az osztrák bázisú U18-as jégkorongbajnokságban, az EBJL-ben. A negyeddöntőben háromból két hazai együttesnek sikerült a továbbjutás.EBJL-ben. A negyeddöntőben háromból két hazai együttesnek sikerült a továbbjutás.

A Fehérvár csapata huszonegy lőtt góllal lépett tovább a negyeddöntőből Forrás: jegkorongakademia.hu
A Fehérvár csapata huszonegy lőtt góllal lépett tovább a negyeddöntőből Forrás: jegkorongakademia.hu

A Fehérvár csapata huszonegy lőtt góllal lépett tovább a negyeddöntőből  •  Forrás: jegkorongakademia.hu

A MAC Budapest a Debrecen ellen nyert meg két sima mérkőzést (6–0, 4–0), az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia alakulata pedig a DVTK-t múlta felül hasonló magabiztossággal (11–4, 10–4).

Bravúrra lett volna szüksége az UTE gárdájának a négy közé kerüléshez, ezt a lépcsőfokot azonban a lilák nem tudták megugrani: az középszakasz-győztes Klagenfurt ellen két egyértelmű vereséggel búcsúztak a sorozattól (0–10, 2–7).

Az elődöntő párosítása az egyetlen még zajló csata kimenetelétől, a hétfői Okanagan HC–Red Bull Salzburg találkozótól függ. A felkészülésre viszont nem lesz sok idő, a következő kör már szerdán elkezdődik.

További korosztályos hírekJÉGKORONGBANa sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik