Labdarúgás: az NB II-es Ajkához igazolt az U19-es őszi gólkirály

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2022.02.09. 20:24
Címkék
Az U19-es labdarúgó első osztály után a felnőtt másodosztályban bizonyíthat a 18 éves Doncsecz Levente, aki az Illés Akadémia-Haladástól az Ajka csapatába szerződött.

Az NB II-es Ajka csapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolta az Illés Akadémia-Haladás fiatal támadóját, Doncsecz Leventét. A 18 éves játékos két és fél éves szerződést írt alá a másodosztályú együttessel.hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolta az Illés Akadémia-Haladás fiatal támadóját, Doncsecz Leventét. A 18 éves játékos két és fél éves szerződést írt alá a másodosztályú együttessel.

 

Forrás: fcajka.hu
Forrás: fcajka.hu

Forrás: fcajka.hu

 

Doncsecz remek féléven van túl, az U19-es kiemelt bajnokság őszi szezonjának legeredményesebb játékosa lett 13 góllal, ateljesítményének köszönhetően pedig a szombathelyiek felnőttcsapatában is megmutathatta tudását. Játszott a Gyirmót elleni kupameccsen, a Nagykanizsa elleni felkészülési összecsapáson pedig duplázni tudott januárban.

Nem titkolt célja, hogy a felnőttfutballban is letegye a névjegyét, amire az NB II 12. helyén tanyázó ajkaiak színeiben lesz lehetősége tavasszal.

További korosztályos hírekLABDARÚGÁSBANa sportági aloldalunkon.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik