Labdarúgás: a románok nyertek Telkiben az U19-esek ellen

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2023.08.23. 20:51
Címkék
A magyar U19-es labdarúgó-válogatott 3–2-re kikapott a románoktól a Telkiben rendezett felkészülési meccsen.

A magyar U19-es labdarúgó-válogatott a románokkal játszott felkészülési mérkőzést Telkiben.

A hazai szövetségi portál beszámolója szerint Babó Levente együttese Bukovics András lövésével szerzett vezetést a 13. percben, de még az első félidőben fordítottak a románok. A második játékrészből 10 perc sem telt el,  és Átrok Zalán egyenlített. Végül a románok a 81. percben szerezték meg a 3–2-es győzelmüket jelentő gólt.

„Voltak pozitívumok a mai mérkőzésben, elsősorban a játékosok hozzáállását emelném ki, egy pillanatra sem adták fel a küzdelmet, másrészről azonban hiába játszottunk végig labdabirtoklási fölényben, három hatalmas hibából három gólt kaptunk, és ez vereséget eredményezett – értékelt a mérkőzés után Babó Levente. – A támadójátékunkat illetően bőven van hiányérzetem, mert a labdabirtoklási fölényt az első félidőben nem tudtuk helyzetekre váltani, több mozgásra, mélységi indulásra lett volna szükség ahhoz, hogy megbontsuk az ellenfél védelmét. Egyelőre alakul a keretünk, több új játékost is megnéztünk ezen az edzőtáborozáson, és a mai mérkőzés alapján még vannak posztok, amelyek erősítésre szorulnak. Hamarosan a Vilotic-kupára utazunk, ahol hasonlóan erős riválisok ellen játszunk majd, és a három szabadkai mérkőzés végére szeretnénk véglegesíteni az októberi Eb-selejtezős keretet."

U19-ES VÁLOGATOTT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS, TELKI
Magyarország–Románia 2–3 (1–2)

Magyarország: Pécsi Ármin (Gyetván Márk, 46.) - Umathum Ádám, Kocsis Gergely, Kaczvinszki Dominik (Komlósi Bence, 75.) - Bodnár Gergő (Szvoboda Dániel, 86.), Okeke Michael (Papp Csongor, 86.), Vingler László (Tóth Alex, 64.), Kovács Patrik (Manner Balázs, 86.)- Mohos Barnabás (Átrok Zalán, 46.), Huszár Marcell (Barkóczi Benedek, 64.), Bukovics András (Klausz Milán, 46.)

(Kiemelt kép forrása: MLSZ)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik