Labdarúgás: Második helyen zárt az U19-es válogatott a Vilotic-kupán

UP-info  utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2024.09.10. 20:34
null
A montenegróiak elleni győzelemmel második lett az U19-es labdarúgó-válogatott a szerbiai Vilotic-kupán.

Az U19-es labdarúgó-válogatott a házigazdák elleni győzelem és a portugálokkal szembeni vereség után kedden

a montenegróiakat 1–0-ra győzte le

a szerbiai Topolyán rendezett Vilotic-emléktornán, ezzel a kupa második helyén zárt. A magyar csapat utolsó meccsén a gólt Szabó Szilárd szerezte a második félidő elején. Az első játékrészben Lehoczki Bendegúz büntetőt védett.

„Az első félidőben nyomasztó fölényben játszottunk, viszont nem tudtunk gólt szerezni, a támadásaink végén rendre hiba csúszott a játékba – értékelt a lefújás után Jeremiás Gergő szövetségi edző az mlsz.hu-nak. – A második félidő elején szép gólt szereztünk, és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

A portugálok elleni második félidőért nagy kár, azon a meccsen nem érdemeltünk négygólos vereséget, a másik két találkozót viszont megérdemelten nyertük meg. Ezek voltak az első mérkőzéseim a korosztállyal, úgy gondolom erős alapot tettünk le a folytatásra, és bár még nincs kész a csapat, jó úton haladunk, pozitív érzésekkel várom a folytatást.”

U19-ES FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS, VILOTIC-KUPA
Magyarország–Montenegró 1–0 (0–0)

Magyarország: Lehoczki Bendegúz - Kuzma Hunor, Umathum Ádám, Kaczvinszki Dominik (Bacsa Benjámin, 86.) - Varga Zétény (Molnár Csaba, 86.), Kern Martin, Szamosi Ádám (Galántai Tamás, 79.), Hornyák Csaba (Timóteus Mikolay, 79.) - Szabó Szilárd, Bogdán Hunor (Girsik Attila, 72.), Vidnyánszky Mátyás (Bakó Sámuel., 72.)

(Kiemelt kép forrása: MLSZ)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik