Nyögvenyelős Fradi-siker

Sz. G.Sz. G.
Vágólapra másolva!
2004.10.13. 22:45
Címkék
G-CSOPORT

Betonút-FTC-Polar Bears Ede (holland) 10-7

Betonút-FTC-Polar Bears Ede (holland) 10-7
(4-4, 2-1, 2-2, 2-0)
Nis, 300 néző. V: Prvan (horvát), Affentranger (svájci)
FTC: Pelle - BÁNHIDY 2, Katonás, BINDER 3, Takács II A. 1, Létay 1, Nitsovits 1. Cs: Süveges 2, Tóth F., Szeles. Edző: Bíró Attila
POLAR BEARS. G: Van Oost 2, Van Eck 2, Cavaljé, Scheffer, De Jong
Gól - emberelőnyből: 2/0, ill. 8/3

Az NSO ajánlja:

Eredmények, csoportbeosztások, menetrend: A 2004&

Férfiak:
Euroliga 2004-2005
LEN-KUPA
A vártnál jóval szorosabb mérkőzést játszott a Fradi a holland Polar Bearsszel, amelynek részben az az oka, hogy csak a védekezéssel lehetett elégedett Bíró Attila, míg a támadással korántsem, részben pedig az, hogy a játékvezetők (főként a svájci) érdekes felfogásban uralták a meccset. A zöld-fehérek össze-vissza két előnyt kaptak, míg a hollandok nyolcat. Rengeteg magyar akció tört meg bírói ítélet miatt, Bindernek például két, centerből szerzett akciógólját fújták vissza. No persze így sem szabadott volna ennyire közel engedni a németalföldieket, akik még a negyedik negyed előtt is reménykedhettek.
"Örülhettünk, hogy az utolsó negyedben fizikailag a hollandok fölé kerekedtünk. Jobb játékban és jobb bíráskodásban reménykedek csütörtökön" - így Bíró Attila. A Fradi soros ellenfele a török Yüzme Istanbul lesz, amelyben három orosz, illetve ukrán pólós is játszik, de kötelező a győzelem.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik