Magyarországon folytathatja a szerb csapat kulcsembere – NS-infó

Pór KárolyPór Károly
Vágólapra másolva!
2024.05.06. 19:08
Luka Gojkovics gólt ünnepel (Fotó: FK Javor Facebook)
A Nemzeti Sport Szerbiából származó értesülései szerint magyar klubok is megkeresték a szerb élvonalban bennmaradásért harcoló FK Javor kulcsemberét, a 24 éves Luka Gojkovicsot.

 

Meg tudom erősíteni, valóban van érdeklődés Luka Gojkovics iránt a magyar élvonalból – nyilatkozta a Nemzeti Sport megkeresésére a szerb élvonal alapszakaszában, az FK Javorban 29 bajnokin három gólt és hét gólpasszt elérő támadó középpályás menedzsere, Nikola Orovics. – Két klub is felvette velünk a kapcsolatot, de az egyikük jelenleg nem tudna átigazolási díjat fizetni a játékosért.”

Márpedig ez akadályt jelenthet, Gojkovicsot ugyanis 2025 decemberéig szerződés köti a nyolccsapatos szerb alsóházi rájátszásban 6. helyen álló FK Javorhoz.

Meglátjuk, mit hoz a jövő, mindenesetre Luka nevében is mondhatom, örülnénk, ha az NB I-ben tudná folytatni a pályafutását” – tette hozzá Orovics, aki egyúttal cáfolta azt a találgatást, miszerint az Újpest FC lenne az egyik magyar érdeklődő.

Gojkovics eddig csak Szerbiában futballozott a pályafutása során, három csapatban 74 szerb élvonalbeli meccsen 11 gólt, 14 gólpasszt ért el.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik