Real Madrid: egy nyilatkozatból hatalmas balhé lett a végére

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.13. 13:52
Ivan Kelava, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Granada kapusa egy horvát lapnak beszélt a Real Madrid elleni találkozóról, a fordítások közt pedig valahol bekerült egy mondat, ami hatalmas port kavart.

Egyetlen forduló, egyetlen pont – az FC Barcelona egy hajszállal a Real Madrid előtt, így a blancóknak csak akkor van esélyük a bajnoki címre, ha hibázik az ősi rivális a Granada ellen az utolsó fordulóban.Egyetlen forduló, egyetlen pont – az FC Barcelona egy hajszállal a Real Madrid előtt, így a blancóknak csak akkor van esélyük a bajnoki címre, ha hibázik az ősi rivális a Granada ellen az utolsó fordulóban.

Erről kérdezték a piros-fehér kiscsapat horvát kapusát, Ivan Kelavát, akinek nyilatkozata állítólag teljesen átírva jutott csak el Spanyolországig.

A spanyol As ugyanis a horvát „szájába adta” azt a mondatot, miszerint a madridiak bónuszt ajánlottak fel a Granada játékosainak, ha megfogják a gránátvörös-kékeket.

„Mikor reggel megérkeztem az edzésre, a klub elnöke, Quique Pina azonnal hozzám sietett, rémült arccal. Fogalmam sem volt, mi történt, aztán elmagyarázta, mi jelent meg a spanyol sajtóban. Szó sincs prémiumról, még csak hasonlót sem mondtam, talán a fordításnál sült el valami rosszul…” – mondta a Punto Pelotának a rémült kapus, aki utána Twitterre is kirakta az eredeti, horvát nyelven íródott cikket, hogy biztosítson mindenkit, ők nem akarnak így belenyúlni a bajnoki hajrába.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik