NFL: a Kansas első veresége

Vágólapra másolva!
2005.09.27. 08:44
Címkék
Az NFL, a profi amerikaifutball-bajnokság alapszakaszában az idei kiírásban először kapott ki a Kansas City Chiefs. Legyőzője a hazai pályán szereplő, idénybeli második sikerét elkönyvelő Denver Broncos volt.
Az eddig lejátszott két fordulót követően egy-egy győzelemmel, illetve vereséggel álló hazaiak alaposan meglepték a vendégeket az első felvonásban, hiszen tizenhét pontos előnyre tettek szert.
Mike Andreson 98 yardot futott
nfl.com
Mike Andreson 98 yardot futott
Mike Andreson 98 yardot futott
nfl.com
Mike Andreson 98 yardot futott
Mondhatjuk, ezzel gyakorlatilag el is dőlt a mérkőzés, különösen annak fényében, hogy a vendégek véletlenül sem rendelkeztek kellő átütőerővel ahhoz, hogy akár csak szorossá tegyék a mérkőzést.

A második negyedet igencsak pontszegény körülmények között döntetlenre hozták ugyan, de a harmadik játékrészben ismét pontképtelennek bizonyultak. Nem úgy a hazaiak, akik még azt is megengedhették maguknak, hogy a záró negyedet ellazsálják és négy ponttal elveszítsék.

Három fordulót követően a Denver és a Kansas is hasonló mutatót produkált: két győzelemmel és egy vereséggel áll mindkét gárda a tabellán.
Igaz, az AFC Nyugati-csoportjában a Denver jobb, igaz már mínuszos pontkülönbségének köszönhetően - 60-61 - a Kansas - 60-54 - előtt az első helyen áll.
  • NFL-alapszakasz:
  • Denver Broncos-Kansas City Chiefs 30-10 (17-0, 3-3, 7-0, 3-7)

Szavazás

Kié lesz a Super Bowl?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik