Rögbi: Howlett és Holah hosszabbított az új-zélandi szövetséggel

Vágólapra másolva!
2005.09.27. 14:56
Címkék
Az Új-Zélandi Rögbi-szövetség szerződést hosszabbított(!) két válogatott klasszisával, Doug Howlettel és Marty Holah-val, így már biztos, hogy mindketten a sportág legendás együttesét, az AllBlacks csapatát erősítik a 2007-s világbajnokságon.
Marty Holah 2007 végéig írt alá
Marty Holah 2007 végéig írt alá
Marty Holah 2007 végéig írt alá
Marty Holah 2007 végéig írt alá
A huszonkilenc éves, harmincnégyszeres válogatott Holah (képünkön), aki idén júniusban-júliusban kihagyta a Lions - a brit és az ír rögbi játékosokból álló válogatott - elleni mérkőzéseket, azt követően azonban visszakerült a csapatba és a tizedik Három Nemzet sorozatban hatodik tornagyőzelmét arató gárdának már stabil tagja volt. Holah a 2007-s szezon végégig szóló szerződést írt alá.

Doug Howlett mégsem lett walesi
Doug Howlett mégsem lett walesi
A huszonhét éves, negyvennyolcszoros válogatott Howlett (képünkön) azonban csak a 2007-s vb végégig áll majd a szövetségi kapitány rendelkezésére.

Utóbbi játékos így pontot tett annak a találgatásnak a végére, hogy a jövőben esetleg Wales csapatát erősíti majd, amely információt a helyi újságok szellőztették meg azt követően, hogy Howlett kimaradt az ide Három Nemzet tornán szereplő, később győztes csapatból.

Az NSO ajánlja

Három Nemzet-történelem

Hat Nemzet-történelem

Világbajnokság 2003, Ausztrália
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik