A Calgary egy harmad alatt lerendezte a San Josét

Vágólapra másolva!
2010.10.25. 08:27
null
Ha már győzni nem sikerült, Ryane Clowe (San Jose Sharks, balra) vesz elégtételt<br />Tim Jackmanen (Calgary Flames) (Fotó: Reuters)
Címkék
Az &eacute;szak-amerikai j&eacute;gkorongbajnoks&aacute;g (NHL) 18. j&aacute;t&eacute;knapj&aacute;n a Calgary Flames hazai p&aacute;ly&aacute;n egy harmad alatt lerendezte a San Jose Sharks elleni tal&aacute;lkoz&oacute;t. A vend&eacute;gl&aacute;t&oacute;k ugyanis a j&aacute;t&eacute;kr&eacute;sz k&ouml;zep&eacute;n bő h&eacute;t perc alatt n&eacute;gy g&oacute;lt &uuml;t&ouml;ttek. Rene Bourque egymaga kettőt szerzett

A Nashville egy góllal nyert a Tampa Bay vendégeként, a Predators 0–1-ről indulva húzott el 4–1-re, a hajrában a házigazdák már hiába kapaszkodtak. Bár helyzetük több mint ígéretesnek tetszett, hiszen az 56. percben két góllal felzárkóztak, és az 57. percben emberelőnyhöz jutottak, de a Nashville megőrizte előnyét, és ezzel továbbra is a liga egyetlen egylete, amely a szezonban még nem kapott ki a rendes játékidőben.

A New York Rangers és a New Jersey Devils mérkőzése kiélezett csatát, hozott, előbbiek harmadik góljukkal csak az utolsó előtti másodpercben tudták bebiztosítani győzelmüket. Az első harmad hiába hozott 27 kapura lövést, gólt nem láthattak a nézők. A folytatásban már a pontossággal sem volt baj, de az aktívabb Rangers egy akció és egy emberelőnyös góllal meglépett. Ilja Kovalcsuk az 55. percben még szépített ugyan, a Devils pedig nagy erőket mozgósított az egyenlítésért, de érkezett Brandon Dubinsky, és üres kapus góllal döntött.

 NHL
ALAPSZAKASZ, 18. JÁTÉKNAP  
Tampa Bay Lightning–Nashville Predators 3–4
New York Rangers–New Jersey Devils 3–1
Calgary Flames–San Jose Sharks 4–0

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik