Mourinho most Cristiano Ronaldót pécézte ki, hazugsággal vádolja

Vágólapra másolva!
2007.04.27. 10:12
Úgy tűnik, Jose Mourinho továbbra sem hagy fel a Chelsea riválisainak bírálataival, de most új oldaláról mutatkozott be, ugyanis „csak” a Manchester United egyik labdarúgóját, Cristiano Ronaldót kritizálja, sőt egyenesen hazugsággal vádolja. A portugál tréner szerint honfitársa pályafutása csak akkor teljesedhet ki tökéletesen, ha mindig őszinte lesz, de erről most nincs szó….
Egymásnak "ugrott" a két portugál sportember
Egymásnak "ugrott" a két portugál sportember
Egymásnak "ugrott" a két portugál sportember
Egymásnak "ugrott" a két portugál sportember

Mourinho a napokban azt mondta, hogy az utóbbi időben az MU ellen nem mernek jogosnak tűnő tizenegyesek ítélni a játékvezetők, míg a Chelsea esetében éppen az a baj, hogy egyértelmű helyzetekben sem mutatnak a büntetőpontra a bírók. Vagyis, a tréner közvetve azt állítja, hogy a külső „erők” a nagy riválist segítik.

„Nem igazán akarok foglalkozni Mourinho kijelentéseivel. Mindig mondania kell valamit, amikor elégedetlen. Az egész világ tudja, milyen ember. Mi a Milan elleni mérkőzésre figyelünk, kiváló a csapatunk, jó úton haladunk a döntő irányába” – mondta Cristiano Ronaldo.

A portugál szélső „válasza” valószínűleg felpaprikázta Mourinhót, legalábbis erre utal a honfitársáról tett nyilatkozata.

„Hazudik, ha azt állítja, hogy a Manchester United javára ítéltek több olyan tizenegyest ebben a szezonban, amelyhez hasonló szituációban nem fújtak ellenük. Ronaldo nagyszerű játékos, valószínűleg jelenleg ő a legjobb a világon. De meg kell érnie arra, hogy elfogadja, a tényekkel nem lehet vitatkozni. Ha pedig mégis hazudik, akkor sohasem éri el azt a szintet, amelyre futballistaként törekszik” – szögezte le Jose Mourinho.

Valószínű, hogy a következő hetekben még lesz folytatása a szópárbajnak, hiszen a két együttes még találkozik egymással az angol bajnokságban és az FA-kupa döntőjében, sőt eléképzelhető, hogy a Bajnokok Ligája fináléját is a Chelsea és a Manchester United vívja.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik