Arsenal: Fabregas megsérült, veszélyben a barcelonai BL-játéka

Vágólapra másolva!
2011.02.23. 22:31
Címkék
Kisebb sérülés miatt már a 14. percben le kellett cserélni Cesc Fabregast, az Arsenal spanyol világbajnok középpályását a Stoke City elleni szerdai bajnoki mérkőzésen.

Egyelőre ellentmondásosak a hírek Fabregas sérüléséről, illetve annak súlyosságáról. Annyi bizonyos mindössze, hogy lábsérülésről van szó, de hogy ez pontosan térd- vagy combizomsérülés, arról nem egyértelműek az eddigi információk.

Miként ennek függvényében arról sem lehet pontos képet kapni, mindez mennyi kihagyást jelent a csapatkapitány számára. Van olyan portál, amely pusztán biztonsági cseréről ír, így akár már a vasárnapi, Birmingham elleni Ligakupa-döntőn Arsene Wenger rendelkezésére állhat Fabregas, a pesszimistább verzió szerint még a március 8-i, barcelonai BL-nyolcaddöntő visszavágóján is kérdőjelessé vált a szereplése.

Fabregas tavaly kihagyta a BL-negyeddöntő visszavágóját, akkor a Camp Nouban az Arsenal a spanyol légiós nélkül kapott ki a Barcelonától 4–1-re – ez egyben a búcsút jelentette az angol klub számára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik