PL: „tüntetnek” a játékosok, nem hajlandók szabadságra menni

Vágólapra másolva!
2014.09.26. 10:59
Emlékszünk azokra a túlbuzgó iskolatársainkra a diákévekből, akik az óra végén lelkesen figyelmeztették a tanárt, hogy elfelejtett házi feladatot adni? Na, pont ezt csinálták most a Southampton labdarúgói.

Az előző szezonban a dúsgazdag óriásklubok árnyékában parádésan teljesítő, a nyári átigazolási időszakban szétrabolt, ennek ellenére a 2014–2015-ös idényt is kiválóan kezdő „szentek” játékosai a Ligakupában elkövetett Arsenal-verés után a nyáron kinevezett Ronald Koeman menedzsertől szabadnapot kaptak szerdára, de nem fogadták el. Ennek a holland szakember felesége örülhetett a legkevésbé. a Ligakupában elkövetett Arsenal-verés után a nyáron kinevezett Ronald Koeman menedzsertől szabadnapot kaptak szerdára, de nem fogadták el. Ennek a holland szakember felesége örülhetett a legkevésbé.

„A keddi győzelem után szerdára egy szabadnapot terveztem, de José Fonte odajött hozzám, és azt mondta, a csapat holnap is edzeni szeretne. Habár a feleségemmel már csináltunk programot szerdára, belementem a változtatásba” – tájékoztatta Koeman mosolyogva az újságírókat.

„Edzőként sohasem történt velem hasonló. Nagyon jólesett, rengeteget jelentett és sokat elárul a társaság motiváltságáról. Ha szombaton a Queens Park Rangerst is legyőzzük, már tényleg beiktatnunk egy pihenőnapot” – idézi a Reuters a menedzsert.

A Southamptontól a nyáron nemcsak Mauro Pochettino menedzser távozott a Tottenhamhez, de a játékosok közül Rickie Lambert, Adam Lallana, Dejan Lovren (Liverpool), Luke Shaw (Man. United) és Calum Chambers (Arsenal) is elhagyta az együttest. A nyáron érkező Koeman és újraképzelt csapata azonban működő egységet alkot, a Southampton öt forduló után a második helyen áll a Premier League táblázatán, két ponttal lemaradva az éllovas Chelsea mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik