Chelsea: Szükség van Costára, de nélküle sem sírunk - Mourinho

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.04. 09:24
José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának portugál menedzsere a Tottenham elleni 3–0-s bajnoki siker után Didier Drogbát dicsérte, és Diego Costa hiányában sem aggódik együtteséért.

„Emlékeznek Diego Costára máról? Mert én nem – viccelődött José Mourinho a Tottenham elleni győzelem után. – Szükségünk van Costára, de megfelelő a mentalitásunk, és nem sírunk nélküle sem. Így nagyobb felelősség hárult a többiekre, akik a lehető legjobban reagáltak erre."

Mint ismert, Didier Drogba, a Chelsea elefántcsontparti futballistája Costa hiányában kezdőként lépett pályára, és góllal, valamint gólpasszal vette ki a részét a 3–0-s sikerből.

„Figyelemre méltó. Ő először is csapatjátékos. Nem önző, egy szerény srác. A klubért harcol, az egységért, egyszerűen fantasztikus!" – dicsérte Mourinho Drogbát.

„Amikor csak néhány percet játszik, akkor is ugyanazzal a mentalitással és küzdeni akarással lép pályára, mint ahogyan a Tottenham elleni összecsapáson is tette, ez csodálatos. A Chelsea-ben akarja befejezni a pályafutását, és szerintem jövőre is itt játszik majd velünk. Tavaly pályára léptünk Drogba csapata ellen (Galatasaray – a szerk.), és éreztem, hogy még mindig elképesztő potenciál lakozik benne. Nem vagyok meglepve, hogy ilyen hamar beilleszkedett, nagyon fontos része a gárdának és mentális szempontból is nagy szerepe van a keretben."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik