Arsenal: Ha jön egy komolyabb ajánlat, tárgyalhatunk - Wenger

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.02. 07:11
Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere együttese sajtótájékoztatóján elmondta, ha az Internazionale komolyan gondolja Lukas Podolski szerződtetését, jobb ajánlattal kell előállniuk az olaszoknak.

Amint arról korábban beszámoltunk, az Inter szeretné megszerezni Podolskit, aki elégedetlen jelenlegi helyzetével, és mindenképpen változást szeretne. Wenger ennek ellenére korábban azt mondta, meg akarja tartani a német támadót. Úgy tűnik, az új évre megváltozott a francia menedzser véleménye.az Inter szeretné megszerezni Podolskit, aki elégedetlen jelenlegi helyzetével, és mindenképpen változást szeretne. Wenger ennek ellenére korábban azt mondta, meg akarja tartani a német támadót. Úgy tűnik, az új évre megváltozott a francia menedzser véleménye.

„Az Inter első ajánlata komolytalan volt, ám ha valóban át akarják igazolni Podolskit, természetesen hajlandó vagyok tárgyalóasztalhoz ülni. Ehhez persze jobb ajánlatra van szükség..." – fogalmazott Arsene Wenger.

A transfermarkt.de által 20 millió euróra taksált világbajnok szélső a 2014–2015-ös idényben mindössze hét bajnokin lépett pályára az „ágyúsok” mezében, gólt még nem szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik