Anglia: Az ördög játszik velünk, de nem haltunk meg - Moniz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.22. 13:03
Az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban a Bajner Bálintot is foglalkoztató Notts County a kiesés ellen küzd. Ricardo Moniz, a nottinghami együttes menedzsere hisz benne, hogy sikerül elérniük a kitűzött célt, azaz a bennmaradást.

A Notts County 11 meccs óta nyeretlen, legutóbb a Preston North Endtől kapott ki 3–1-re. Bajnerék két fodulóval a bajnokság vége előtt két pontra vannak a bennmaradást jelentő pozíciótól, ám Moniz bízik benne, hogy nem esnek ki.a Preston North Endtől kapott ki 3–1-re. Bajnerék két fodulóval a bajnokság vége előtt két pontra vannak a bennmaradást jelentő pozíciótól, ám Moniz bízik benne, hogy nem esnek ki.

„Az ördög játszik velünk, de büszke vagyok a fiúkra, a legutóbbi meccsünk második félidejében már jól játszottunk – mondta Moniz a sportsmole.co.uk-nak. – Szeretném megköszönni a közönségnek is, hogy végig kitartottak mellettünk. Sajnálom, hogy nem tudtuk kiszolgálni őket.”

„Még mindig nem haltunk meg, életben vagyunk! Két győzelemre van szükségünk, mondtam is a játékosaimnak, hogy csak úgy kell futballozniuk, mint a Preston ellen a második játékrészben. Tovább kell mennünk ezen az úton, mert ha így teszünk, mindenki, aki leírt minket, rájöhet, hogy hibázott.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik