Man. City: leválthatják a szakmai vezetőket, Guardiola a célpont

Vágólapra másolva!
2015.04.08. 09:41
null
A vezetőség elégedetlen – Pellegrini napjai meg vannak számlálva? (Fotó: Action Images)
A The Times és a Sun egyaránt úgy értesült, hogy a Manchester City labdarúgócsapatának három szakmai vezetője – Manuel Pellegrini menedzser, Ferran Soriano ügyvezető és Txiki Begiristain klubigazgató – egyaránt raportra megy a szezon végén Kaldun al-Mubarak klubelnökhöz, és elképzelhető, hogy ez lesz az utolsó tevékenységük a City kötelékében.

A Times szerint Pellegrinitől, Sorianótól és Begiristaintól is magyarázatot vár a Manchester City vezetősége a szezonbeli gyengélkedésre. A City ismét rosszul szerepelt a Bajnokok Ligájában, a csoportból sem jutott tovább könnyen, majd a Barcelona kettős győzelemmel búcsúztatta a legjobb tizenhat között. A City legutóbbi hét tétmérkőzéséből ötöt elveszített, a Premier League-ben a dobogóról is leszorult, kilenc ponttal áll az egy mérkőzéssel kevesebbet játszott listavezető Chelsea mögött.

A Times úgy tudja, hogy ha Pellegrini szakmai beszámolóját nem fogadja el a vezetőség, akkor a Bayern München trénere, Pep Guardiola a kiszemelt utód – pénze biztosan lesz a Citynek a csábításra, kérdés, hogy a „csábítottat” érdekli-e egyáltalán az ajánlat.

A Guardian azt írja, hogy valószínűtlen Pellegrini menesztése a szezon közben, ám ha a csapat nem jön ki a hullámvölgyből, akkor a vezetőség az idény végén leválthatja a menedzsert. A Guardian szintén úgy tudja, hogy Guardiola a City vezetőinek első számú jelöltje a kispadra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik