MU: Falcao 48 millióért válthat, két csapat maradt versenyben?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.13. 16:21
Olasz sajtóértesülések szerint végleg eldőlt, Radamel Falcao a nyáron elhagyja a Manchester United labdarúgócsapatát, az azonban még nem biztos, hogy Angliának is búcsút int a kolumbiai.

„A végsőkig küzdök, de egy olyan csapatra van szükségem, amelynél rendszeresen játszhatok” – mondta korábban Radamel Falcao.„A végsőkig küzdök, de egy olyan csapatra van szükségem, amelynél rendszeresen játszhatok” – mondta korábban Radamel Falcao.

A kolumbiai nem hazudott, valóban küzd, de márciusi interjúja óta sem lett alapember Manchesterben, sőt, egyre kevesebb játéklehetőséghez jut. A támadó az MU négy legutóbbi bajnokiján pályára lépett, de csupán „időhúzásként”, a négy PL-meccsen összesen 34 percet játszott a „vörös ördögök” mezében.

A Sky Sports Italiánál úgy tudják, ezzel végleg eldőlt, a nyáron elhagyja az MU-t a csatár, aki azonban Monacóba sem tér vissza.

Állítólag Falcao látja a fényt az alagút végén, ugyanis már csak két klub maradt versenyben a kegyeiért folyó harcban. Sajtóhírek szerint a Juventus mellett a Liverpool is szívesen látná soraiban a bukdácsoló kolumbiait, akiért az AS Monaco minimum 48 millió eurót szeretne kapni.

Az olaszok által megszellőztetett hírrel egybecseng a mértékadó transfermarkt.de becslése, amely szerint Falcao piaci értéke jelenleg 45 millió euró körül mozog.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik