MU: csapattársa szerint a PSG nagyot húzna Di Maríával

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.31. 18:04
Marouane Fellaini, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United középpályása szerint Ángel Di María kiváló igazolás lenne a Paris Saint-Germain számára.

Mint beszámoltunk róla, a francia L'Équipe sportnapilap értesülései szerint a PSG a nyári átigazolási időszakban ajánlatot tesz Di Maríáért. A 27 éves Di Maríát tavaly nyáron 75 millió euró körüli összegért szerződtette a Manchester United, a Real Madridtól érkező futballista azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. PSG a nyári átigazolási időszakban ajánlatot tesz Di Maríáért. A 27 éves Di Maríát tavaly nyáron 75 millió euró körüli összegért szerződtette a Manchester United, a Real Madridtól érkező futballista azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Az argentin támadó a mostani idényben 33 tétmérkőzésen lépett pályára az MU színeiben, de tizenkét gólpassza mellett csak négy gólt szerzett. Fellaini szerint ennek ellenére a párizsiak jól járnának csapattársával, de a belga jobban örülne neki, ha Di María maradna az Old Traffordon.

„Ángel Di María kiváló igazolás lenne a Paris Saint-Germain számára, mivel világklasszis játékos – mondta Fellaini a Telefootnak. – Sikeres volt a Real Madridnál, ezért bárhová képes lenne beilleszkedni. Hogy én mit tennék a helyében? Maradnék a Manchester Unitednél.”

Az argentin szélső korábban megerősítette, maradni akar az MU-nál, ennek ellenére több klub is érdeklődik iránta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik