PL: Órákon át gondolkodom, hogyan lehetne Messit megállítani - Mourinho

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.08. 21:54
null
José Mourinho az egekig magasztalta Lionel Messit (Fotó: Action Images)
Az angol bajnok Chelsea menedzsere, José Mourinho pénteki sajtótájékoztatóján hízelgő véleményt fogalmazott meg Lionel Messiről, a Barcelona négyszeres aranylabdás támadójáról, valamint Steven Gerrardról, a Liverpool emblematikus alakjáról is.

 

„Messire nincsenek jelzők. Egyedülálló játékos, aki mindig képes megteremteni a különbséget. Vele minden csapat megnyerné a Bajnokok Ligáját. A legveszélyesebb futballista, akivel valaha szembekerültem. Amikor azon töröm a fejem, hogyan lehetne megállítani, órákon át gondolkodom” – dicsérte a Real Madrid korábbi vezetőedzője Messit. (A portugál mester vélhetően nem találkozott mégGennaro Gattuso megoldásával.)

A portugál szakembernek jó napja volt, hiszen Steven Gerrardhoz is volt egy-két szép szava.

„Gerrard kedves ellenfél számomra. Mindig nehéz feladat volt megállítani őt a pályán, éppen ezért is kedveltem annyira. Nagyon szomorú vagyok, hogy ilyen formában ez lesz az utolsó találkozásunk tétmérkőzésen, hiszen a hozzá hasonló emberek kellettek ahhoz, hogy jobb edző lehessek. De ki tudja, lehet, hogy edzőként még összefutunk egymással” – mondta Mourinho.

A már bajnok Chelsea vasárnap a Liverpoolt fogadja a Premier League 36. fordulójában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik