Man. City: A pletykákat nem tudom megállítani – Agüero

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.19. 15:46
A Manchester City labdarúgócsapatának csatára, Sergio Agüero kiváló szezont tudhat maga mögött, csapata azonban trófea nélkül maradt. Több pletyka is szárnyra kapott az argentin csatárt illetően, aki igyekezett megnyugtatni klubjának drukkereit.

A 27 éves támadó – aki jelenleg a Copa Américán szerepel – 33 bajnoki fellépésén 26 találatot jegyzett, aminek köszönhetően elhódította az angol bajnokság gólkirályi címét. Nem csoda, hogy az átigazolási szezon közeledtével szóba hozták a Real Madriddal is, de szerinte nincs valóságalapja ezen híreknek.

„Nem tudom megállítani a pletykákat, és azokat az embereket, akik ezeket írják – mondta Agüero a Daily Mirrornak. – Ilyenkor csak egyet tehetek, mindig elismétlem, hogy boldog vagyok Manchesterben. Egy játékosnak egy oka lehet, hogy klubot váltson, mégpedig az, hogy új dolgokat valósíthasson meg. A Manchester Cityben én mindent elérhetek, amit csak akarok.”

„Az előző négy idényem is jó volt, de még mindig éhes vagyok a sikerre. A Premier League elsőbbséget élvez, így természetesen vissza szeretnénk hódítani a bajnoki címet. Emellett nagy álmom, hogy megnyerjem a Bajnokok Ligáját, akár a Manchester Cityvel.”

Agüero szerződése 2019 nyaráig érvényes, míg kivásárlási ára a transfermarkt.de szerint 50 millió euró.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik