Man. City: Guardioláról pletykáltak, de Pellegrini hosszabbított

Vágólapra másolva!
2015.08.07. 12:35
Az angol élvonalbeli Manchester City labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy menedzsere, a chilei Manuel Pellegrini meghosszabbította szerződését.

Késő tavasszal és kora nyáron elterjedt a hír, mely szerint a Bayern Münchennél 2016 nyarán lejáró szerződésű Josep Guardiola veszi át a Manchester City irányítását a 2015–16-os szezon végén, de ennek valószínűsége most csökkent – a City vezetői elkötelezték magukat Pellegrini mellett.a Bayern Münchennél 2016 nyarán lejáró szerződésű Josep Guardiola veszi át a Manchester City irányítását a 2015–16-os szezon végén, de ennek valószínűsége most csökkent – a City vezetői elkötelezték magukat Pellegrini mellett.

Manuel Pellegrini 2017 júniusáig hosszabbította meg szerződését a manchesteri csapattal, és vele együtt hosszabbítottak segítői – Rubén Cousillas, Xabier Mancisidor és José Cabello – is.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a tárgyalások után létrejött a megállapodás. Manuel Pellegrini nagy részt vállalt magára a Manchester City közelmúltbeli sikereiből, várjuk, hogy az elmúlt két év után tovább fejlődjön a csapattal. Olyan csapatot kell építenie, amely harcban lesz az angliai és az európai trófeákért is” – nyilatkozta Ferran Soriano ügyvezető a City részéről.

„Büszke vagyok rá, hogy a Manchester City FC kötelékében lehetek, és nagyon örülök, hogy igent mondhattam a hosszabbítási ajánlatra. Remek, minőségi játékoskeretem van, nagyszerű szakmai stábbal – nagyon bízom benne, hogy a csapatommal együtt meg tudunk felelni a minket mindvégig támogató szurkolóknak” – mondta Pellegrini.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik