Chelsea: 45 millióért azonnal vinnék D. Costát, itt a válasz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.31. 10:39
A spanyol As értesülései szerint az Atlético Madrid még a téli átigazolási időszakban szeretné megszerezni Diego Costát, a Chelsea csatárát.  

A lap úgy tudja, a spanyol bajnoki címért harcban álló, szombaton a Barcelona otthonában 2–1-es vereséget szenvedő Atlético Madrid 45 millió eurót ajánlott a Chelsea-nek a spanyol válogatott csatárért, de a londoni klub határozott nemet mondott az ajánlatra. szombaton a Barcelona otthonában 2–1-es vereséget szenvedő Atlético Madrid 45 millió eurót ajánlott a Chelsea-nek a spanyol válogatott csatárért, de a londoni klub határozott nemet mondott az ajánlatra.

Az Atlético Madridnak nem titkolt szándéka a spanyol bajnoki cím elhódítása, de ehhez több gólra lesz szüksége a csapatnak – írja az As. Diego Simeone vezetőedző a klub korábbi csatára, Diego Costa személyében látja a megfelelő embert, de a spanyolok első ajánlata süket fülekre talált.

A madridiak Jackson Martínezt is örömmel bevonnák az üzletbe, de ez sem hatotta meg különösebben a Chelsea-t. A lap továbbá azt is megjegyzi, hogy egy új, 45 milliósnál erősebb ajánlatra lehet számítani az Atlético Madridtól a januári átigazolási szezon hajrájában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik