Az Arsenalnak az ő tiszteletére illene legyőznie a Manchester Cityt

Vágólapra másolva!
2017.03.31. 19:18
null
Hung Ven Liu tizenkét évvel ezelőtt szeretett bele az Arsenalba (Fotók: standard.co.uk)
A 79 esztendős kínai nagymama, Hung Ven Liu a helyszínen tekinti meg szeretett csapata, az Arsenal vasárnapi, Manchester City elleni bajnoki mérkőzését.

 

Az angol sajtóban „Gunner Granny Liu” névre elkeresztelt hölgy egy nyereményjáték győzteseként utazhat Londonba, ahol nemcsak a meccset tekinti meg, hanem az Arsenal edzőközpontját is, valamint részt vesz egy túrán az Emirates Stadionban.

Liu a 2006-os Bajnokok Ligája-döntő idején kedvelte meg az Arsenalt, amely Párizsban 2–1-es vereséget szenvedett a Barcelonától. A nyugdíjas asszony úgy indokolt, azért kötelezte el magát az „ágyúsok” mellett, mert Arsene Wenger csapata csodálatosan játszott azon az estén.

Ezt követően Liu szimpátiája évről évre csak fokozódott az Arsenal iránt, és 2014-ben a nagyobbik fia jóvoltából a helyszínen tekinthette meg az FA-kupa döntőjét, amelyet kedvencei kétgólos hátrányból felállva megnyertek a Hull City ellen.

A 2014-es FA-kupa-döntőn a helyszínen szurkolt
A 2014-es FA-kupa-döntőn a helyszínen szurkolt

Liu az évek alatt rengeteg ajándéktárgyra tett szert, sőt egy dedikált meznek is boldog tulajdonosa. Poszterei közül a Cesc Fabregasról készült képet levette a faláról, amikor a korábbi csapatkapitány visszatért a Barcelonához.

A szurkolóhölgy hazájában óriási népszerűségnek örvend, a kínai közösségi oldalon, a Weibón több ezren követik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik