Angol sajtóhírek szerint Callum Stylest hamarosan bejelenti a West Brom, a Barnsley edzője cáfol

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.08.21. 10:34
Callum Styles (Fotó: Getty Images)
Noha a hónap elején még arról számoltunk be, hogy az angol harmadosztályban (League One) érdekelt Barnsley visszautasította a West Bromwich Albion Callum Stylesért tett ajánlatát, a napokban ismét aktuális lett a magyar válogatott középpályás klubváltása.

Többek között a Yorkshire Post és a Football League World is arról számol be, hogy a magyar válogatottal a németországi Eb-n is szereplő Styles (aki az előző évad második felét a Sunderlandnél töltötte) klubváltását hamarosan bejelenti a korábban Gera Zoltánt is foglalkoztató klub. Utóbbi portál megjegyzi, hogy 24 éves játékosért cserébe a 21 éves gambiai toronycentert, Modou Faalt és egy meg nem nevezett pénzösszeget adna a West Brom.

Mindeközben a Barnsley Chronicle sportrovatát vezető Doug O'Kane kedden kérdezte meg a harmadosztályú csapat vezetőedzőjét, Darrell Clarke-ot a transzferrel kapcsolatban.

„Semmilyen küszöbön álló átigazolásról nem tudok vele kapcsolatban. Abszolút semmiről. Csak annyit mondhatok, hogy szerepel a terveimben” – mondta Clarke, cáfolva az eddigi értesüléseket.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik