PL: Kepa Arrizabalaga a magyar válogatott játékos csapattársa lehet

VARGA BALÁZSVARGA BALÁZS
Vágólapra másolva!
2024.08.23. 18:15
Kepa angol élvonalbeli csapatnál köthet ki (Fotó: Getty Images)
A magyar válogatott Kerkez Milos csapatához, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő AFC Bournemouthhoz kerülhet kölcsönben a 13-szoros spanyol válogatott kapus, Kepa Arrizabalaga.

 

A The Athletic beszámolója szerint az AFC Bournemouth azon dolgozik, hogy kölcsönvegye az idényre Kepát a Chelsea-től, ahol nem számítanak a kapusra. A 29 éves játékos Kerkez Milos klubjának az első számú jelöltje, azonban megnehezíti a helyzetet, hogy a londoniaknál jövőre lejár a szerződése. A Chelsea nyilván szeretne pénzt kapni a spanyol futballistáért, azonban ehhez vagy el kell most adnia, vagy szerződést kell hosszabbítania vele, mielőtt kölcsönadja.

Más klubok is szívesen soraikban látnák Kepát, a „cseresznyések” pedig rendelkeznek alternatívával erre a posztra, akár Aaron Ramsdale is érkezhet az Arsenaltól.

Kepa 2018-ban szerződött a Chelsea-hez, az Athletic Bilbaótól, és a „kékeknél” öt idény alatt – minden sorozatot figyelembe véve – 163 találkozón lépett pályára, BL-t és El-t nyert a csapattal. Majd az előző szezont már kölcsönben töltötte, a Real Madridban összesen 20 mérkőzésen állt a gólvonal előtt, s bajnokságot és Bajnokok Ligáját nyert a királyi gárdával.

Az AFC Bournemouth az PL-idényrajton 1–1-et játszott a Nottingham Foresttel, legközelebb a Newcastle Unitedet fogadja vasárnap 15 órától.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik