BL: Puyol örül a Milannak, jól sikerült Vilanova műtétje

Vágólapra másolva!
2012.12.20. 13:23
Carles Puyol örül neki, hogy a Milan ellen játszik a Barcelona a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, de a klubja számára a sorsolás másodlagos volt Tito Vilanova műtétje miatt.

„Nagyon örülök a Milannak, no nem azért, mert könnyű ellenfélnek tartom, hanem mert nagyon szeretem a klubot, jó lesz ellene játszani” – mondta Puyol a sorsolásról, amely a Barcelona számára másodlagos volt csütörtökön, délelőtt műtötték ugyanis Tito Vilanova vezetőedzőt, akinek kiújult rákbetegsége.

„Nagyon nehéz napunk volt szerdán, lesújtottak a hírek, arcul csapás volt számunkra, de Tito erőt adott nekünk, és máris a visszatéréséről beszélt – mondta Puyol. – Az első hírek a csütörtöki operációról biztatóak, azt mondták, minden rendben ment. Ennek nagyon örülünk. Ugyanakkor ez már a negyedik borzasztó hír, amely az utóbbi években minket ért, sohasem lehetsz felkészülve rájuk. Abidal felépülése azonban mindannyiunknak, Titónak is reményt ad.”

„Tito beszéde után már jobban lettünk, és elhatároztuk, minden eddiginél jobban fogunk küzdeni, méghozzá érte. Roura jó edző, évek óta együtt dolgozunk, jó kezekben vagyunk, semmi sem fog megváltozni a munkánkban és a taktikánkban, jó döntés volt a kezébe adni a csapatot” – folytatta Puyol.

„Abidal szerdán edzett velünk először, jól mozgott, erősnek tűnik, de lépésről lépésre kell haladnia. Hamarosan játszani fog, ebben biztos vagyok – mondta a 34 éves Puyol, aki 1999-ben került fel a Barcelona első csapatába, majd saját magáról is beszélt. – A klub 2016-ig szóló szerződést ajánlott, elfogadtam, de csak addig játszom, amíg jólesik.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik