BL: Ez nem volt méltó az FC Barcelonához - Piqué

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.26. 23:47
Huszonöt tétmérkőzés után és Gerardo Martino irányítása alatt először kapott ki a Barcelona labdarúgócsapata, amelynek nemcsak edzője, játékosa, Gerard Piqué is egyetértett abban: nem volt megfelelő a hozzáállás az Ajax ellen 2–1-re elveszített meccsen.

„Borzalmas volt az első félidőnk. Nem volt megfelelő a hozzáállásunk, és meggyőződésem, hogy ezzel mindenki tisztában van. A találkozó bizonyos részeit aztán uralni tudtuk, de nem tudom megmondani, mi történt az első félidőben – mondta Gerard Piqué a mérkőzésről. – Ez volt a legrosszabb meccsünk a szezonban. Rettenetesen játszottunk, amire nincs mentség. A második játékrészben egy emberként küzdöttünk, és talán jobbak voltunk, de az összkép, amit mutattunk, nem volt méltó az FC Barcelonához.”Gerard Piqué a mérkőzésről. – Ez volt a legrosszabb meccsünk a szezonban. Rettenetesen játszottunk, amire nincs mentség. A második játékrészben egy emberként küzdöttünk, és talán jobbak voltunk, de az összkép, amit mutattunk, nem volt méltó az FC Barcelonához.”

„Az első félidőben nem volt megfelelő az attitűd – értett egyet a középhátvéddel Gerardo Martino. – Nem úgy játszottunk, ahogy a Levante ellen. (Martino első bajnokiján már a szünetben 6–0-ra vezetett a Barcelona – a szerk.) Nem mutattuk meg, amit tudunk, és az első negyvenöt percben elveszítettük a meccset. Ma egyénileg a Barcelona nem teljesített úgy, mint az Ajax. Az első félidőben csak kerestük a labdát, veszítettünk a pontosságunkból és a mozgékonyságunkból, a második játékrészben már jobban akartunk támadni. Nagy különbség volt az első és a második félidő között, de az Ajax tíz emberrel is tudta, miként maradhat előnyben.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik