BL: Martino szerint Messi fenomenálisan játszott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.07. 08:32
Mint beszámoltunk róla, a Barcelona labdarúgócsapata hazai pályán 3–1-re nyert a Milan ellen a Bajnokok Ligája H-csoportjának negyedik fordulójában. Gerardo Martino, a spanyolok vezetőedzője a két gólt szerző Lionel Messit emelte ki a továbbjutást jelentő győzelem után.

„Mindig ugyanolyannak látom, sohasem aggódom miatta – utalt Messire Martino. – Fenomenálisan játszott. Sziporkázott, megvolt a kellő sebesség a játékában, jól oldotta meg az egy az egy elleni párharcokat, mindent jól csinált. Azon kevés játékosok közé tartozik, akikkel szemben mindig óvatosnak kell lenned, mert ha épp rossz fényben tűnik fel, akkor is képes három nap múlva olyan kimagasló teljesítményre, mint ezúttal.”Martino. – Fenomenálisan játszott. Sziporkázott, megvolt a kellő sebesség a játékában, jól oldotta meg az egy az egy elleni párharcokat, mindent jól csinált. Azon kevés játékosok közé tartozik, akikkel szemben mindig óvatosnak kell lenned, mert ha épp rossz fényben tűnik fel, akkor is képes három nap múlva olyan kimagasló teljesítményre, mint ezúttal.”

Az argentin szakember hozzátette, hogy bár a továbbjutást már kiharcolta csapata, a következő fordulóban, az Ajax elleni idegenbeli mérkőzésen a csoportelsőség megszerzése lesz a katalánok célja.

„Két részre bontható a mérkőzés, megmutattuk mindkét arcunkat. Az első félidőben az egyik Barcelonát, a másodikban a másikat láthatták. Nehéz meccs volt, mert Piqué hibája után a Milannak lehetősége nyílt az egyenlítésre” – nyilatkozta Martino.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik