BL: Kassai keddi teljesítménye Spanyolországban is téma

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.02. 10:45
null
Itt éppen Lionel Messi mondja a magáét Kassaiéknak (Fotó: Reuters)
Ha nem is Rio Ferdinand stílusában, de a mértékadó spanyol lapok internetes kiadásai is említést tesznek arról a megadható tizenegyesről, amelyet Kassai Viktor nem fújt be a kedd esti Manchester City–FC Barcelona labdarúgó BL-csoportmérkőzésen (3–1) a hazaiak javára.

 

A két katalán sportlap, az El Mundo Deportivo és a Sport egyaránt úgy értékeli a 11. perc eseményét, hogy Kassai Viktor büntetőt ítélhetett volna Samuel Umtiti ellen ahelyett, hogy sárga lapot adott szimulálásért a Manchester City szélsőjének, Raheem Sterlingnek.

Nem marad ki a tudósításokból az sem, hogy a Barca jogosan reklamált kezezést a City harmadik gólja előtt, továbbá az sem, hogy – erre a Sport tér ki hangsúlyosan – az első félidő lefújásakor Lionel Messi nem alaptalanul szállt vitába Kassaival a 43. percbeli Fernandinho-belépő miatt; a katalán lap szerint ez is megérhetett volna egy büntetőt.

A legélesebben a Don Balón fogalmaz, amely öt pontba szedte a Barca vereségének okait. A második a játékvezetésről szól, ugyanakkor a szerző azzal indít: „A játékvezető mindkét oldal kárára tévedett”. Az állítást a City javára meg nem adott tizenegyessel („hibáját a sárga lap felmutatásával tetézte”), illetve a Sergio Agüero kezezése ellenére megadott harmadik City-góllal támasztja alá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik