Hozzávalók:
1 kisebb fej vöröshagyma
1 ek fokhagyma
kömény
só
bors
30 dkg sovány marhahús darálva
½ csésze friss spenótlevél
30 dkg tészta
Elkészítés:
Az apróra vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát kevés olajon megpároljuk, majd összekeverjük a darált marhahússal és a fűszerekkel, és golyókat formázunk belőle. Előmelegített sütőben sütőpapírral kibélelt tepsiben megsütjük a húsgolyókat. A tésztát a csomagoláson található előírás szerint forró, sós vízben kifőzzük és leszűrjük. Összekeverjük a spenóttal és a húsgolyókkal tálaljuk.
Miért ajánljuk?
A húsgolyókat bármilyen húsból elkészítheted, a fehérjebevitelt biztosítod a szervezeted számára. Adj hozzá szénhidrátot és zöldséget, és tökéletes izomépítő ételt készíthetsz.