Ropogós csirkenyárs zöldségekkel

Pataki NóraPataki Nóra
Vágólapra másolva!
2018.09.25. 13:59
Címkék
A csirkemell a sportolók és a diétázók kedvence, s nem csupán azért, mert sok fehérjét tartalmaz, ami elengedhetetlen az izomépítéshez. A csirkemellből gyorsan lehet finomat készíteni.

Hozzávalók:
30 dkg csirkemell
1 fej vöröshagyma
2 db kápiapaprika
2 tk rozmaring
2 tk olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
1 tk citromlé
½ tk só
¼ tk bors
A sütéshez grill pálca, vagy saslikpálca, hurkapálcika

Elkészítés:
A csirkemellet megtisztítjuk és kisebb kockákra, a vöröshagymát és a paprikát pedig szeletekre vágjuk. A rozmaringot tálba tesszük, hozzákeverjük az olajat, a zúzott fokhagymát, a citromlevet, sózzuk, borsozzuk, majd az öntettel bepácoljuk a csirkemellet és a zöldségeket. Váltakozva felhúzzuk a saslikpálcikára a csirkét, a hagymát és a paprikát. A csirkenyársakat megsüthetjük grillrácson vagy forró serpenyőben, minden oldalát öt–hat percig sütjük.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik