Sportkrém: húsfeldolgozóban kezdte karrierjét Szűcs Lajos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.12. 21:53
Sportkrém: a Nemzeti Sport pénteki mellékletéből ajánljuk.

A TARTALOMBÓL
A TARTALOMBÓL

• Birkózó a kapuban: Kiss Balázs szeret futballozni, apró hiba, hogy nem tud.

• Horváth Zsolt szabadidejében Ybl Miklós épületeiben barangol.

• Készítse el a sült csirkét olívás mártással, ahogy Vad Ninetta szokta!

• A rutinos pápai kapus, Szűcs Lajos eleinte nehezen tudott érvényesülni.

„A középiskola után eldöntöttem, hogy szakács szeretnék lenni, de nem vettek fel az iskolába. Hiába volt meg az érettségim, nagy volt a túljelentkezés, és a ferencvárosi hátszél ellenére a kartonomat is elkeverték valahogyan. Édesapámat addigra sajnos eltemettük, és az akkori szabályok értelmében édesanyám csak addig kapta az árvasági segélyt, amíg én nappali tagozatos tanuló voltam. Nem volt mese: hogy rendesen meg tudjunk élni, el kellett mennem dolgozni. Egy húsfeldolgozóban kezdtem, nem volt egy álommeló, csontozni kellett a különböző húsokat. Egy hétre abba is hagytam a labdarúgást, mondván, a kettőt együtt nem tudom csinálni, mire Szanyó Karcsi, Molnár Zoli és a többiek beajánlottak az Újpesthez.”

Ha kíváncsi arra, hogy a tinédzser Szűcs Lajos helyett miért édesanyja írta meg a leckét, miként került a házuk kerítésére egy lefejezett baba, és miért huszonhetes a kapus mezszáma, lapozzon bele a pénteki Sportkrémbe!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik