„Szeretem a szusit, rendszeresen szoktam fogyasztani, sőt, már a készítésével is megpróbálkoztam otthon. Elárulom: jelentős kihívás és időigényes feladat a megfelelő állagú rizs előállítása hozzá – jegyezte meg a gasztronómia világában is otthonosan mozgó Földházi, aki kreációjával papírformagyőzelmet aratott. – A világbajnokságot elszorult szívvel nézem, mert itthon hagyományosan kitűnően szervezett viadalokon versenyezhetnek a magyar sportolók. Az én feladatom most az, hogy a háttérből segítsem a társakat.”
Kasza Róbert – aki ugyancsak nagy kedvelője a japán eledelnek, amit saját kezűleg most először készített el – nem titkolta, a szusikészítő-verseny eredményével az igazi megméretésen is elégedett lenne.
„Egész évben azért dolgoztam – beleadva apait-anyait – hogy elérjem a célomat, és a hazai közönség előtt érmet és ezzel kvótát szerezzek” – mondta a szakmai célról a jóízű falatozás közben Kasza.