Megműtötték az Achilles-inával évek óta bajlódó Szilágyi Áront

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.09.04. 20:27
Szilágyi Áron (Fotó: Árvai Károly)
Megműtötték Szilágyi Áron bal sarkát – ezt maga a háromszoros olimpiai bajnok kardvívó jelentette be a hivatalos Instagram-oldalán.

„Az olimpiai csapatversenyen láthattátok, hogy bicegek, nehezen terhelem a bal sarkamat, szenvedek. Több éve krónikus gyulladással küzdök az Achilles-ín csontos tapadásánál, ami a legrosszabb pillanatban lobbant be. Szerencsére a felfokozott lelkiállapot, az adrenalin és a fókuszáltság nem engedte, hogy a fájdalom hátráltasson a páston, de egyértelművé tette, hogy erre a problémára hosszú távon megoldást kell találni – részletezte a helyzetet posztjában Szilágyi Áron. – Specialistákkal egyeztetve a műtéti beavatkozás mellett döntöttünk. A tegnapi napon sikeresen végre is hajtották rajtam az operációt. Hálás vagyok a Budai Egészségközpont csapatának, kiemelten Dr. Kynsburg Ákosnak és Dr. Tállay Andrásnak a munkájukért. Nagyon jó kezekben voltam.”

A 34 éves kiválóság elmondása szerint „pár hónapig” biztosan eltart a felépülése – a rehabilitáció időtartama a sérülés súlyosságától függően lehet három hónap, de akár egy év is.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik