Böde Dániel: Volt tíz perc, amikor elaludt a csapat

V. GY.V. GY.
Vágólapra másolva!
2024.08.29. 22:07
Böde Dániel sem tudott segíteni (Fotó: Dömötör Csaba)
Mint beszámoltunk róla, a Paksi FC az idegenbeli döntetlen után hazai pályán 3–0-ra kikapott a cseh Mladá Boleslavtól, így az Európa-liga után a Konferencialigából is kiesett. A meccs után Böde Dániel, Vas Gábor és a korábbi szövetségi kapitány, a Paks egykori edzője értékelt a lapunknak.

 

Böde Dániel, a Paks támadója:
„A hatvanadik percben álltam be, akkor már kettő-nullára vezetett az ellenfél, mert volt tíz perc, amikor elaludt a csapat. Sajnos a hátrányban már kevés lehetőség volt arra, hogy változtatni tudjunk…”

Vas Gábor, aki csütörtökön lett 21 éves:
„Sajnos nem sikerült a bravúr, pedig jól kezdtük az első félidőt, jól játszottunk, ellenben a folytatás már nem sikerült. Igaz, voltak helyzeteink, de kimaradtak. Szomorú vagyok, s most egyáltalán nem gondolok a születésnapomra… Pihenni szeretnék, a köszöntések ráérnek később.”

Gellei Imre korábbi szövetségi kapitány, a Paks egykori edzője:
„Nem erre számítottam, sajnos az edzőváltás – ahogyan azt sejteni lehetett – pozitív hatással volt az ellenfélre, de… Szerintem a vendégek második gólját szabálytalanság előzte meg. A vereség ellenére nincs miért szégyenkeznie volt csapatomnak.”

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik