Európa-liga: Lovrencsicsék feledtetnénk a tavalyi kudarcot

Vágólapra másolva!
2014.07.10. 11:39
A lengyel Lech Poznan magyar légiósa, Lovrencsics Gergő reményei szerint az Európa-liga selejtezőjének második fordulójában sikerrel rajtolnak, hogy feledtessék a Zalgiris elleni tavalyi kudarcot.

A Lech akkor az idegenbeli 1–0-s vereség után hazai pályán a hajrában szerzett két góllal ugyan fordított, de 2–2-es összesítéssel elbukott.

„Türelmetlenül várjuk az első mérkőzésünket és az Európa-liga selejtezőjét. Meg akarjuk mutatni, hogy a tavalyi, Zalgiris elleni kiesés csak csúnya kisiklás volt. A kemény edzések után most már játszani akarunk. Nagyon hiányoznak már a meccsek, bár az első hazait zárt kapuk mögött játsszuk, ami miatt szomorú is vagyok. Nem szeretek szurkolók nélkül játszani, szükségünk van a támogatásukra. Ugyanakkor most az első, idegenbeli El-meccsre kell koncentrálnunk, hogy megnyerjük azt, csak utána figyelhetünk a Piast Gliwice elleni otthoni bajnokira. A szezon első meccse mindig nagyon fontos, egy győzelem az Európa-ligában pedig a bajnokságban is nagy lökést adhat nekünk. Meglátjuk, hogyan alakulnak majd a dolgok" – mondta a szezonkezdet előtt Lovrencsics Gergő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik