Willi Weber: Alonso vádja „övön aluli”

Vágólapra másolva!
2006.09.13. 14:00
Címkék
Michael Schumacher menedzsere szerint Fernando Alonso méltatlan támadást indított, amikor minden idők legsportszerűtlenebb Formula-1-es versenyzőjének titulálta a szezon végén visszavonuló hétszeres világbajnokot. Willi Weber úgy véli, hogy a Renault klasszisa mélyen „övön aluli” vádakat fogalmazott meg a Radio Marcának.
Fernando Alonso nem csak szóban füstölgött Monzában...
Fernando Alonso nem csak szóban füstölgött Monzában...
Fernando Alonso nem csak szóban füstölgött Monzában...
Fernando Alonso nem csak szóban füstölgött Monzában...

„Hihetetlen inzultus volt. Mélyen övön alul ütött Alonso, akit briliáns versenyzőnek tartok. Viselkedése azonban szánalmas. Michael megfelelő, csattanós választ ad majd a pályán” – jelentette ki a Ferrari zsenijének képviselője.

A sportág rajongói csak azt remélhetik, hogy Michael Schumacher nem ragadtatja magát sportszerűtlen cselekedetre, hiszen elképzelhető, Alonso csak saját világbajnoki esélyeit akarja növelni az idei sorozat hajrájában. A már csak 2 ponttal vezető spanyol világbajnok azt gondolhatja, hogy a lélektani hadviseléssel zökkentheti ki ellenfelét, hiszen az elmúlt versenyek tapasztalatai azt mutatják, a Ferrari jelenleg jobb autót tud biztosítani pilótája számára.

Szavazás

Ki lesz a Formula–1 világbajnoka 2006-ban?

Írja be az itt látható számot!
"Schumacher minden idők leggyakrabban büntetett és legsportszerűtlenebb pilótája. Hozzá képest még a világbajnoki döntőn Marco Materazzit lefejelő Zinedine Zidane is elegánsabban fejezte be pályafutását" - mondta kedden a spanyol sztár.

Fernando Alonso viselkedése az elmúlt hetekben nagyot változott, a korábban rendkívül hidegvérő pilóta többször is túl hevesen reagált az őt ért impulzusokra. A Hungaroringen büntetést is kapott amiatt, hogy a szabadedzésen leszorította a pályáról Robert Doornbost, azt állítva, hogy a holland pilóta korábban ugyanezt tette vele. A múlt heti monzai Olasz Nagydíj kapcsán ismét megbüntették, Felipe Massa állítólagos feltartása miatt. Alonso és csapatfőnöke, Flavio Briatore is hevesen kifakadt a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) ellen, azt állítva, hogy sorozatosan a Ferrarit és Michael Schumachert segítik.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik