Formula-1 2009: a Nemzeti Sport idénybeharangozó kiadványa

Vágólapra másolva!
2009.02.20. 20:13
Címkék
Február 27-én, több mint egy hónappal az idény rajtja előtt került az újságárusokhoz a Nemzeti Sport immár hagyományosnak tekinthető Formula–1-es idénybeharangozó kiadványa.
Olvasóink a 2009-es szezon csapatainak és versenypályáinak bemutatásán túl részletes leírást találnak az új szabályokról, amelyek következtében a versenyautók negyedszázada nem látott mértékben átalakultak.

Emellett hazánk elismert szaktekintélyeit is megkérdeztük arról, mi várható a következő idényben, amely izgalmát és sokszínűségét tekintve remélhetőleg nem marad el a tavalyitól.

A jövő mellett szokásunk szerint a múltba is visszatekintünk, s arról is beszámolunk, mivel foglalkoznak manapság az F1 korábbi világbajnokai.

Önálló, 100 oldalas kiadványunk immár harmadszor jelenik meg, s nem túlzás azt állítani, hogy a korábbiaknál még szebb, még alaposabb termékkel járulunk hozzá a Formula–1 60. idényére való felkészüléshez.

Keresse a kiadványt február 27-től az újságárusoknál!

És persze azt se feledje, hogy a Formula–1-es csapatok felkészülésének utolsó lépéseiről naponta olvashat a Nemzeti Sportban és itt, az nso.hu internetes oldalon.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik