Szívesen térnek vissza Budapestre a száguldó cirkusz versenyzői

Vágólapra másolva!
2009.07.21. 11:39
Címkék
Úgy tűnik, szívesen jönnek Magyarországra a Formula–1-es pilóták. Fernando Alonso, illetve a Williams két versenyzője, Nico Rosberg és Nakadzsima Kazuki egyetértett abban, hogy Budapest gyönyörű város. A spanyol pilóta számára még inkább különleges a Hungaroring, mivel itt nyerte meg az első Grand Prix-ját 2003-ban.
Alonso szívesen versenyez Magyarországon
Fotó: Action Image (archív)
Alonso szívesen versenyez Magyarországon
Alonso szívesen versenyez Magyarországon
Fotó: Action Image (archív)
Alonso szívesen versenyez Magyarországon

A hétvégén ismét hazánkba látogatnak a száguldó cirkusz főszereplői, és úgy tűnik, hogy a versenyzők szívesen térnek vissza Budapestre. Legalábbis ez derül ki Fernando Alonso, illetve a két williamses, Nico Rosberg és Nakadzsima Kazuki kijelentéseiből, akik úgy nyilatkoztak, gyönyörű helynek tartják a magyar fővárost.

„Különleges érzés visszagondolni a kétezer-hármas győzelmemre, amely nemcsak nekem volt az első diadalom, hanem a Renault visszatérése után az istállónak is, és az egész csapatnak nagy önbizalmat és motivációt adott” – mondta Alonso.

„Mindig is szerettem Budapestre látogatni, amely egy gyönyörű város, az emberek barátságosak, és általában a boxutcában is nyugodt a hangulat, mivel ilyenkor már mindenki a nyári szabadságára készül” – tette hozzá a spanyol.

A Williams német pilótája, Nico Rosberg szereti a budapesti bárokat és éttermeket, míg csapattársának, a japán Nakadzsima Kazukinak nem csupán a város tetszik, hanem a Hungaroring a kedvenc pályája.

„Budapest nagyszerű hely, számos kiváló bárral és étteremmel. Sajnos nincs sok időm ezekbe járni, de a városban pezseg az élet, és ez az egyik hely, ahová leginkább szeretek visszatérni” – mondta Rosberg.

„Tudom, hogy Budapest gyönyörű, de sajnos eddig még nem tudtam igazán körülnézni, mivel soha nem volt időm. Remélem, az idén pótolhatom ezt a hiányosságomat, és lesz időm megkóstolni néhány helyi ételt az éttermekben. Az ilyen érdekes városok még izgalmasabbá teszik a versenyhétvégéket. Ráadásul a Hungaroring az egyik kedvenc pályám” – mondta Nakadzsima.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik