F1: Vicces, hogy kívülállók dicsérnek azok helyett, akiknek kéne - Alonso

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.22. 07:41
Fernando Alonso, a Formula–1-es Ferrari spanyol pilótája szerint különös, hogy a kívülállóktól számos dicséretet kap, míg a hozzá közelebb állóktól pont ellenkezőleg.
„Monacóban teljesen más a verseny, mint egyéb pályákon, itt több sansza lesz más istállóknak a Mercedesek eddigi dominanciáját követően – idézi a BBC Fernando Alonsót. – Ugyanakkor még mindig a Mercedes az egyik legnagyobb favorit, ez nem kérdés. Ha bízol az autódban, itt kiemelkedőt lehet nyújtani, mert az autó teljesítménye másodlagos.”

Dieter Zetsche, a Mercedes anyavállalata, a Daimler ügyvezető igazgatója korábban azt mondta: „Alonso talán az egyik legjobb pilóta a Formula–1-ben, mert egy nem versenyképes autóval is jól szerepel.”

„Mindig jó hallani, ha elismerik és tisztelik a munkádat. Nem szomorú, ám különös, hogy kívülállóktól kapok dicséretet, akiktől pedig kéne, azoktól épp ellentétes véleményeket hallok. Ez motivál engem, jó érzés a dicséret, de vicces, hogy a közeli barátaidtól pont az ellenkezőjét kapod” – nyilatkozta a kétszeres világbajnok spanyol.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik