F1: Alonso még a kórházban; túl nagy volt a szél

Vágólapra másolva!
2015.02.23. 17:17
A McLaren-Honda Formula–1-es csapata hétfő délután közleményt adott ki, amelyben tudatják, hogy a hétvégi barcelonai tesztelésen agyrázkódást szenvedő Fernando Alonso jobban van, a kórházban gyógyul, és már kommunikál a családtagjaival, barátaival és a személyzettel.

Mint beszámoltunk róla, Alonso koponyájában a CT-vizsgálat nem mutatott ki sérülést, ám – mint írják – óvatosságból, a nyugalom biztosítása érdekében további megfigyelésre a kórházban tartják. Az istálló változás esetén további tájékoztatást ígért.Mint beszámoltunk róla, Alonso koponyájában a CT-vizsgálat nem mutatott ki sérülést, ám – mint írják – óvatosságból, a nyugalom biztosítása érdekében további megfigyelésre a kórházban tartják. Az istálló változás esetén további tájékoztatást ígért.

A McLaren eközben kivizsgálta a vasárnapi baleset részleteit, és a közlemény megállapítása szerint a problémát nem műszaki hiba okozta, hanem a pálya azon részén kiszámíthatatlan, viharos szél, amely más versenyzők esetében (Carlos Sainz Juniort hozzák fel példaként) is okozott nehézségeket. A közlemény kategorikusan cáfolja a pletykát, miszerint a versenyautónak bármilyen technikai, elektronikai hibája lett volna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik