NS: sztori Kassairól; Zidane története – riport a marseille-i gettóból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.07. 23:58
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:

Még tart az Eb, úgyhogy még mindig kettőt ér a Nemzeti Sport.
Még tart az Eb, úgyhogy még mindig kettőt ér a Nemzeti Sport.

Az első, Eb-jellegű újságban tovább beszélgetünk a franciaországi torna magyar hőseivel: most a támadó Stieber Zoltán mesél arról, hogy a Balaton Soundon felvette ugyan a kapucnis pulcsit, de így is felismerték, a közértes pedig sírva gratulált neki – sőt még a jövője is szóba kerül.

Van egy sztorink Kassai Viktorról, akit még a negyeddöntőben próbáltak bepalizni az olaszok, és aztán kénytelenek voltak megsüvegelni, amikor felsültek, illetve egyébként is elemezzük a játékvezetést.

Van aztán egy olyan képösszeállításunk, hogy azt tényleg érdemes kitenni a falra: kollégánk, Hegedüs Gábor végigfényképezte az Eb-t, és két oldalon összegyűjtötte a legjobb felvételeit.

Magyarországon dolgozó edzőket kérdeztünk arról, nekik milyen szakmai észrevételeik voltak a kontinenstornán látottakkal kapcsolatban. Marco „Honvéd” Rossi, Mészöly „Haladás” Géza és Nebojsa „Újpest” Vignjevics szól hozzá a témához.

Galambos Dániel most Lyonban éjszakázott, ami annyiból érdekes most nekünk, hogy megvárta a bús, de büszke walesieket, és meghallgatta, mit mondanak a kiesés után.

Csillag Péter kollégánkat lassan tényleg indokolt felterjeszteni valami díjra: most azt a marseille-i drogelosztóközpont/lakótelepet látogatta meg, amelyben Zinédine Zidane felcseperedett, és ahol még a nevét sem szívesen árulja el senki, de azt megmutatják, hol rúgta a labdát a kis Zizou… Riport a gettó szívéből.

Ami lapunk hátsó felét illeti, ott is vannak érdekességek. Simon József például a veszprémi kézisek új jobbszélsőjével, a szlovén Dragan Gajiccsal beszélt.

Folytatódik olimpiai reménységeinket bemutató sorozatunk is, most a bokszoló Harcsa Zoltánnal, aki 2000 óta az első magyar ötkarikás érmes lehet a sportágban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik